Aktuelles

ACTIE: zomerse kortingen bij de Miljoenenlijn!

Het is zomer bij de Miljoenenlijn! En dat vieren we met aantrekkelijke kortingen voor het hele gezin!

Stap in, voor een onvergetelijke rit met de stoom- of dieseltrein langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland! Laat je meevoeren door het betoverende landschap en een nostalgische reis terug in de tijd.

Familiekaart

Boek nu een Familiekaart en profiteer van prijsvoordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 13,00! Geniet met het hele gezin van het bijzondere Limburgse Heuvellandschap, onze vrijwilligers zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag beleefd! In de zomermaanden rijdt de Miljoenenlijn een uitgebreide dienstregeling.

Geldigheid

De Familiekaart is geldig voor maximaal 2 volwassenen (vanaf 12 jaar) en 2 kinderen (3 t/m 11 jaar) en geeft recht op een hele dag treinen over de Miljoenenlijn! Tevens is het mogelijk om met een Arriva trein door te reizen van Schin op Geul naar Valkenburg. Met behulp van de dienstregeling bepaal je zelf welke trein je neemt en waar je in- en uitstapt. De Familiekaart is alleen beschikbaar tijdens de gele periode.

Profiteer nu van aantrekkelijke kortingen en boek je tickets via onze ticketshop! De Familiekaart is te vinden onder ‚Dagkaarten Miljoenenlijn‘.

Een reactie plaatsen op dit bericht is helaas niet mogelijk.