Aktuelles

Nieuw: Bijzondere Bierproeverij in het Pullman-rijtuig

Samen met het team van de beroemde Irish Pub Erin’s Isle uit Heerlen verzorgen wij op 15 september een unieke bierproeverij aan boord van het luxueuze Pullman-rijtuig uit 1927. Joris Mom zal deze avond je gastheer zijn tijdens deze reis vol verrassende speciaalbieren.

Om 18.30 uur word je op bijzondere wijze ontvangen op Station Simpelveld. Na aankomst begeleiden onze stewards je naar de stoomtrein met het Pullman-rijtuig waarmee je een rondreis maakt door het prachtige Limburgse Heuvelland. Gedurende de rit presenteren de bierkenners van Erin’s Isle een vijftal speciaalbieren uit het assortiment van Lowlander, uiteraard begeleid door kleine versnaperingen.

Lowlander

In het bruisende hart van Nederland is de brouwerij van Lowlander gevestigd. Begin 2016 is hun bierreis pas gestart, maar inmiddels zijn het ervaren bierbrouwers.  Lowlander heeft de internationale markt al veroverd met hun speciale ‘Botanisch gebrouwen bieren’. Dit is dé kans om de bijzondere speciaalbieren te ontmoeten.

Tijdens de rit kun je met al je vragen terecht bij het bekwame team van Erin’s Isle. Met hun uitgebreide bierkennis, bierkaart en bierpassie zullen de dames en heren je verassen tijdens deze bijzondere bierproeverij! Na afloop van het arrangement kun je in onze ontvangstruimte de geproefde biertjes voor een gereduceerd tarief meenemen om thuis nog eens goed na te genieten!

Voor dit arrangement is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Koop je tickets van € 28,50 per persoon via onze Ticketshop of beneden aan deze pagina.

Let op: Deelname vanaf 18 jaar!

Pullman-rijtuig

Auf diese Nachricht antworten

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

*

*

*

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die Datenschutzbestimmungen und Nutzungsbedingungen von Google