Aktuelles

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger Gerrit

Vrijwilliger Gerrit Arens (59 jaar) heeft een Koninklijke Onderscheiding mogen ontvangen uit handen van waarnemend burgemeester Emile Roemer van Heerlen. Dit gebeurde zaterdag 11 juli op het terras van Brasserie Perron 4 op Station Simpelveld. Gerrit, inwoner van Heerlen en al 32 jaar vrijwilliger bij de Miljoenenlijn, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 Gerrit Jan Arens is een man van 59 jaar en leeft met een verstandelijke beperking. Hij is altijd heel actief met allerlei activiteiten vanuit de begeleidende instanties geweest. Zo is hij nu 2 dagen in de week als inpakker bezig en 3 dagen in de week bij de ACT theatergroep als dagbesteding. Sinds 1988 is Gerrit Arens actief als vrijwilliger bij de Miljoenenlijn.. Gerrit is gestart met het schoonhouden/vrijhouden van overwoekering van de spoorlijn tussen station Simpelveld en Vetschau. Daarna hielp hij bij het onderhoud aan treinen. Toen dat niet meer ging, is hij in 1995 op zondagen als vrijwilliger bij de stationsrestauratie gaan werken.

Bij speciale evenementen zoals met Sinterklaas of Weekend at War komt Gerrit Arens extra helpen.

Hij wordt een harde werker genoemd, die op bijeenkomsten ook kritische opbouwende kanttekeningen weet te maken.

Auf diese Nachricht antworten

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

*

*

*

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die Datenschutzbestimmungen und Nutzungsbedingungen von Google