Aktuelles

Miljoenenlijn Stoomlikeur nu verkrijgbaar!

In 2018, 30 jaar na de oprichting van Stichting ZLSM, hebben we een unieke en heerlijke ‘Miljoenenlijn Stoomlikeur’ laten distilleren door de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij.

Gerlachus is een klein en ambachtelijk bedrijf in Hulsberg. De laatste jaren heeft Gerlachus zich gespecialiseerd in het distilleren van whisky, bekend onder de Limburgse naam Wiskie, maar ook in het maken van diverse likeuren en een eigen gin. Daarnaast maakt de brouwerij elke twee maanden een wisselend tweetal speciaalbieren die met z’n vieren het totale assortiment compleet maken. Kenmerkend voor al deze streekproducten is het ambacht: het brouwen en distilleren gebeurt volledig met de hand en de smaak en kwaliteit worden bepaald door de zintuigen van de brouw- en stookmeester Thijs Has. Doordat enkel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen, zijn de smaken van alle dranken van Gerlachus puur en onvervalst en tevens krachtig.

Voor de Miljoenenlijn maakte de brouwer een speciale likeur op basis van een aantal voor Limburg kenmerkende kruiden. De kruidige smaak doet recht aan het tijdperk van de Miljoenenlijn en de oude stoomtreinen die erop rijden. Het is een zoete en zachte kruidenlikeur met de kenmerkende smaken van vroeger en bevat 14,9% alcohol.

We heffen samen het glas met iedereen die de Stichting ZLSM in de afgelopen jaren heeft gesteund!

De ‚Miljoenenlijn Stoomlikeur‘ is vanaf nu te verkrijgen in ‚t Winkeltje op Station Simpelveld.

NIX18
Geen 18, geen alcohol

Auf diese Nachricht antworten

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

*

*

*

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die Datenschutzbestimmungen und Nutzungsbedingungen von Google