Culinaire arrangementen
In het voorjaar, najaar en in de kerstperiode organiseert de Miljoenenlijn diverse culinaire ritten. Deze bijzondere arrangementen worden op een aantal vaste dagen per jaar aangeboden. Geniet van heerlijke lekkernijen terwijl het prachtige Limburgse Heuvellandschap aan je voorbij trekt. Tijdens de rit geven de stewards van de Miljoenenlijn je graag toelichting over ons museum en al haar facetten. De arrangementen worden verzorgd door chefkok Erik van der Poel uit Voerendaal.
Culinair genieten arrangementen
Bij te weinig reserveringen behoudt de Miljoenenlijn zich het recht voor de culinaire rit te annuleren.
Het Pullman-salonrijtuig (Limburgse Lunch, Kerstlunch en Oudejaarsbrunch) en het restauratierijtuig “4268-42” (Limburgs High Tea Arrangement) kennen een beperkt aantal zitplaatsen, dus vol = vol.
Let op, de culinaire arrangementen zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Vanwege de beperkte mogelijkheid in de kleine keuken van beide rijtuigen kunnen we de menu’s helaas niet afstemmen voor gasten met een glutenallergie of lactose-intolerantie.