Tarieven & Kaartjes

Tarieven en kaartjes

Ontdek bij de Miljoenenlijn de nostalgie van de spoorwegen in Limburg en reis met onze treinen door het Zuid-Limburgse Heuvelland. Bekijk hieronder onze actuele tarieven.

Tarieven 2023

Elke kaartsoort is geldig voor alle treinritten op de betreffende dag vanaf het gekozen tijdstip. Deze tijdkeuze is te maken in de ticketshop.

KaartjeOnlineLoket
Dagkaart Volwassenen
Vanaf 12 jaar
€ 17,50€ 19,00
Dagkaart Kinderen
3 t/m 11 jaar
€ 7,50€ 9,00
Dagkaart Kinderen
t/m 2 jaar
gratisgratis
Dagkaart Familie
2 volwassenen + 2 kinderen (t/m 11 jaar)
€ 43,00€ 47,00
Groepskaart
Vanaf 20 personen, voor meer informatie: zie onze pagina voor groepen
€ 16,00€ 16,00
Kort Traject
Max. 2 stations (enkele reis), ideaal voor wandelaars!
€ 7,00

Let op: onze stoomtrein heeft een maximale capaciteit. Zijn deze plaatsen binnen een tijdslot bezet, dan is het niet meer mogelijk om kaartjes te bestellen voor dat bepaalde tijdslot. Ook niet aan het loket op station Simpelveld.

In- of uitstappen kan op elk station langs de Miljoenenlijn

Met behulp van de dienstregeling bepaal je zelf welke trein je neemt en waar je in- en uitstapt. Zo kun je onderweg ergens uitstappen en later met een volgende trein door- of terugreizen naar je startpunt.

De Miljoenenlijn rijdt op de volgende trajecten:

Inclusief: Ontdek Zuid-Limburg met Arriva!

Met alle treinkaartjes van de Miljoenenlijn (zie bovenstaande prijstabel) reis je kosteloos tussen Schin op Geul en Valkenburg met Arriva!

Wil je verder reizen door Zuid-Limburg? Met onze plaatskaarten (zowel e-tickets als loketkaartjes) kun je ook reizen met Arriva tussen Maastricht Randwyck, Schin op Geul en Kerkrade Centrum. Dat zijn de volgende trajecten:

  • Heerlen – Kerkrade Centrum (RS15)
  • Maastricht Randwyck – Valkenburg – Schin op Geul – Heerlen (RS18). Let op: Vanwege werkzaamheden door ProRail is dit niet mogelijk tussen 1 en 25 augustus 2023.

Raadpleeg www.arriva.nl voor de actuele dienstregeling van Arriva.

Alle op deze pagina genoemde tarieven zijn geldig tijdens reguliere rijdagen. Tarieven voor evenementendagen kunnen afwijken.