Voordelig samen met de miljoenenlijn

Groepen

Geniet samen met al je vrienden, je collega’s of je hele familie van een nostalgisch dagje uit bij de Miljoenenlijn! Met een groep vanaf 20 personen profiteer je van het aantrekkelijke groepstarief van 16,00 euro per persoon.

Busreizen

Voor busmaatschappijen bieden wij een prijs en programma op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken wij samen de mogelijkheden.
Touringcars en bussen kunnen parkeren op onze ruime parkeerplaats nabij ons hoofdstation in Simpelveld of halteren op de busstrook naast het station. Meer info over het parkeren van bussen vind je hier.

Let op: Per 1 januari 2019 is de parkeerplaats bij Station Schin op Geul niet meer toegankelijk voor touringcars en bussen. Zij dienen te stoppen beneden aan de Vinkenbergstraat in Schin op Geul óf een treinhalte eerder bij Station Wijlre-Gulpen.

Arrangementen

Uiteraard is het mogelijk om met je gezelschap een van onze bijzondere arrangementen te boeken. Wat dacht je van het ‘Miljoenenlijn Arrangement’ met twee treinritten, uitgebreide lunch en rondleiding over het stationsemplacement in Simpelveld? Een echte aanrader voor je groep! Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

Kleinere groepen

Ben je met een kleinere groep (minder dan 20 personen), maar wil je wel een heerlijk nostalgisch dagje uit? Koop dan een dagticket via onze ticketshop of bekijk ons aanbod aan arrangementen om je dagje uit compleet te maken!

Zakelijke mogelijkheden

Ook voor zakelijke groepsuitjes bieden wij tal van mogelijkheden! Bekijk alle opties via onze speciale informatiepagina.