Arrangement

Miljoenenlijn Arrangement

  • Stoomtreinrit naar Schin op Geul
  • Stoomtreinrit naar Kerkrade of railbusrit naar Vetschau
  • Uitgebreide lunch
  • Een rondwandeling over het emplacement in Simpelveld

Het complete dagje uit bij de Miljoenenlijn!

Het arrangement bestaat uit: Stoomtreinrit van Simpelveld naar Schin op Geul, een uitgebreide lunch én een educatieve rondwandeling over het emplacement in Simpelveld.
Zo ontdek je met het Miljoenenlijn Arrangement alles over de treinen en geschiedenis van onze spoorlijn!

Programma 2024

Je start om 10.30 uur op Station Simpelveld. Om 10.45 uur stap je in de stoomtrein voor een rit naar Schin op Geul en weer terug naar Simpelveld, waar je weer arriveert om 12.05 uur.
Om 12.15 uur reis je met diezelfde stoomtrein door naar Kerkrade en weer terug óf stap je in Simpelveld over op de Railbus voor een retourtje Vetschau (in Duitsland). Beide treinen zijn terug om 13.00 uur.

Aangekomen in Simpelveld, geniet je vanaf 13.00 uur van een overheerlijke uitgebreide lunch in Brasserie Perron 4.

Aansluitend start de bijzondere geschiedenisreis bij het kantoor van de Stationschef op perron 1 (zie uithangbordje ‘Stationschef’). Deze rondwandeling op eigen tempo rondom Station Simpelveld geeft een uniek kijkje achter de schermen van onze bijzondere spoorlijn en vertelt je meer over de rijke geschiedenis van het emplacement en de spoorlijn. Ook kun je een kijkje nemen in de werkplaats en hier al ons spoorwegmaterieel bewonderen.

Tarieven

0 t/m 2 jaar: gratis
3 t/m 11 jaar: 20,00 euro
12 jaar en ouder: 43,00 euro

Dit arrangement is alleen online te boeken t/m één dag voor de betreffende rijdag. Dit arrangement start op Station Simpelveld, lever voor aanvang van het arrangement je e-ticket in aan het loket in de stationshal.