Arrangement

Miljoenenlijn-Arrangement

  • Stoomtreinrit naar Schin op Geul
  • Uitgebreide lunch
  • Een rondwandeling over het emplacement in Simpelveld
Koop nu je tickets

Het complete dagje uit bij de Miljoenenlijn!

Het arrangement bestaat uit: Stoomtreinrit naar Schin op Geul, treinrit naar Kerkrade of Vetschau, een uitgebreide lunch én een educatieve rondwandeling over het emplacement in Simpelveld.
Zo ontdek je met het Miljoenenlijn-arrangement alles over de treinen en geschiedenis van onze spoorlijn!

Programma

Je start om 10.15 uur op Station Simpelveld. Om 10.30 uur stap je in de stoomtrein voor een rit naar Schin op Geul en weer terug naar Simpelveld, waar je weer arriveert om 11.50 uur.
Om 12.00 uur kun je kiezen om met diezelfde stoomtrein een retourrit naar Kerkrade te maken óf om over te stappen op de railbus naar het Duitse Vetschau en terug.

Weer terug in Simpelveld, geniet je vanaf 13.00 uur van een overheerlijke uitgebreide lunch in Brasserie Perron 4.

Aansluitend start de bijzondere geschiedenisreis bij ‘Post T’ op perron 1 (zie bordje Stationschef). Deze rondwandeling rondom Station Simpelveld geeft een uniek kijkje achter de schermen van onze bijzondere spoorlijn en vertelt je meer over de rijke geschiedenis van het emplacement en de spoorlijn. Ook kun je een kijkje nemen in de werkplaats en hier al ons spoorwegmaterieel bewonderen.

Tarieven

0 t/m 2 jaar: gratis
3 t/m 11 jaar: 16,00 euro
12 jaar en ouder: 37,50 euro

Dit arrangement is alleen online te boeken t/m één dag voor de betreffende rijdag. Dit arrangement start op Station Simpelveld, lever voor aanvang van het arrangement je e-ticket in aan het loket. 

Bestel je tickets