Arrangement

Limburgse Lunchtrein

Limburgse Lunchtrein

Een smaakvolle impressie van Limburgs meest favoriete eterijtjes, vers gemaakt met lokale producten: dat is de Limburgse Lunchtrein van de Miljoenenlijn. Een treinlunch, waarin je het wezen van Limburg ervaart: hartig, prikkelend, zoet, uitdagend, verrassend, maar vooral genieten zonder stress.

En dat allemaal in ons luxe Pullman-salonrijtuig uit 1927. Dit voor Nederland unieke rijtuig van de ‘Wagon Lits’ liep voor en na de Tweede Wereldoorlog mee in de beroemde ‘Etoille du Nord’ tussen Parijs en Amsterdam en is vergelijkbaar met het meest luxe salonrijtuig uit de Oriënt Express.

Duo van mini ciabatta met tomatenchutney, kruidensla
en rauwe LIVAR ham
en
romig soepje van Limburgse mosterd
en stukjes Geuldalforel.

***

Limburgs zuurvlees, boteraardappeltjes en groenteterrine

***

Slagyoghurt met seizoensfruit


Het menu is inclusief een glas wijn. Extra dranken zijn bij te bestellen voor 3,50 euro per glas.

Data

  • Zondag 30 juni (uitverkocht)
  • Zondag 15 september (uitverkocht)
  • Zondag 13 oktober (uitverkocht)

Locatie en tijd

De trein vertrekt om 13.45 uur vanaf Station Simpelveld.
We adviseren je om uiterlijk een half uur voor vertrek aanwezig te zijn (zie begintijd op e-ticket), zodat onze stewards je tijdig naar je tafel kunnen begeleiden.

Tarief en tickets

72 euro p.p.

Tickets zijn te reserveren via de ticketshop onderaan deze pagina.
Het ticket is inclusief dagkaart voor alle treinen van de Miljoenenlijn, dus maak gerust voor- of na het arrangement nog een extra treinreis (met de railbus) naar bijvoorbeeld Kerkrade of Vetschau.

Let op: Helaas is het Pullman-salonrijtuig niet geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Honden zijn niet toegestaan tijdens de Limburgse Lunch.

De culinaire arrangementen zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Vanwege de beperkte mogelijkheid in de kleine keuken van het rijtuig kunnen we de menu’s helaas niet afstemmen voor gasten met een glutenallergie of lactose-intolerantie.