Een eigen trein ook dat kan!

Een eigen trein? Ook dat kan!

U staat er misschien niet meteen bij stil, maar echt indruk maken bij een relatieontvangst of netwerkborrel doet u met uw eigen trein. De stoomtrein en historische dieseltrein van de Miljoenenlijn zijn buiten de gepubliceerde dienstregeling inzetbaar voor exclusief gebruik.

Het is mogelijk om een treinrit te maken over het Miljoenenlijn traject en op de hoofdsporen van het Nederlands openbare net. U kunt naar wens uw reis uitbreiden met een bezoek aan een van de vele pareltjes langs de spoorlijn of genieten van een heerlijke lunch of diner in een culinair rijtuig.

De nostalgische stoomtrein wordt getrokken door een meer dan 100 jaar oude, op kolen gestookte, stoomlocomotief en kan worden samengesteld met luxe 1e-klas rijtuigen, 2e-klasse rijtuigen en een culinair buffetrijtuig.

Het hoofdstation van de Miljoenenlijn in Simpelveld beschikt over een prachtige stationsbrasserie en een grote stallingloods. Beide locaties kunnen ook worden ingezet voor bijvoorbeeld presentaties, huwelijken, vergaderingen en borrels

Heeft u nog vragen of wilt u extra details met ons bespreken? Neem dan contact op per mail via info@miljoenenlijn.nl of telefonisch via +31 (0)45 544 00 18 (bereikbaar op dinsdag 09.00 – 12.00 uur).