Evenement

SprookjesEvent Simpelveld

    • 29 september 2023

    19:00 tot 21:00
  • Kinderen: € 3,00
    Volwassenen: € 5,00

Georganiseerd door Stichting Culturele Evenementen Simpelveld

Op vrijdag 29 september 2023 vindt weer een editie van het SprookjesEvent Simpelveld plaats. Dit evenement wordt in 2023 voor de tiende keer gehouden.

Het SprookjesEvent zal Simpelveld voor één avond omtoveren in een magische plek. Het publiek zal door ongeveer 15 acts worden meegenomen in de magie van ons sprookjesstadje. Zowel jong als oud kan genieten van deze fantasiewereld.

De route loopt over het terrein van de Miljoenenlijn.

Door de jaren heen ontwikkelde het SprookjesEvent zich als een laagdrempelig familie-uitje. Gezellig met je partner, kinderen, opa en oma, vriend of vriendin, het gezin of zelfs de hele familie eventjes de frisse lucht in en even weer (terug) kind zijn.

Genieten van één van de oudste vormen van vermaak: theater, dit keer in een magisch en modern jasje.

Tickets en Toegang

Tickets voor het SprookjesEvent zijn nu verkrijgbaar via de ticketshop onderaan deze pagina, bij Drukkerij Het Poortje Simpelveld, Hakkebar Vaals of op 29 september aan de avondkassa in Station Simpelveld.

Tarieven:

Kinderen: € 3,00
Volwassenen: € 5,00

Entree: Station Simpelveld, Stationstraat 22

Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Culturele Evenementen Simpelveld en niet door de Miljoenenlijn. De Miljoenenlijn heeft voor dit evenement wel haar stationsemplacement in Simpelveld beschikbaar gesteld.