Nieuws

Gewijzigde dienstregeling op 28, 30 en 31 december a.s.

Gewijzigde dienstregeling op 28, 30 en 31 december a.s.

Vanwege een technisch mankement aan onze stoomlocomotief is het helaas niet mogelijk om de laatste ritten van 2017 met stoom te rijden.

De Railbus (historische Dieseltrein) neemt de ritten van de stoomtrein tussen Simpelveld en Schin op Geul over. Tevens rijdt de Railbus naar Vetschau in Duitsland. De dienstregeling naar Kerkrade wordt o.a. uitgevoerd door een diesellocomotief met eersteklasrijtuigen. Bekijk hier de aangepaste dienstregeling.

Vanwege het ongemak dat deze situatie oplevert willen we onze reizigers hierin tegemoetkomen. Voor de komende dagen hanteren wij daarom de volgende kortingstarieven:

Dagkaart volwassenen: € 12,50
Dagkaart kinderen: € 4,00

Op station Simpelveld kun je op 28 december tevens genieten van een gratis kop warme chocolademelk of Glühwein. Op 30 en 31 december krijg je op vertoon van je treinkaartje een heerlijke oliebol!

Voor vragen over de dienstregeling op de genoemde dagen en/of over al gekochte kaartjes kun je contact opnemen met info@miljoenenlijn.nl of via 045-5440018.

Onze excuses voor het ongemak. Toch wensen wij iedereen alvast een fantastisch nieuwjaar!

* Op 31 december worden alleen de eerste twee ritten tussen Simpelveld en Schin op Geul gereden, zoals vermeld in onze dienstregeling.

Een reactie plaatsen op dit bericht is helaas niet mogelijk.